Pokrenut projekat "Za ljepše Jezero"


13.07.2018.


Dana 12. jula 2018. godine u opštini Jezero, izdat je poziv stanovnicima cijele opštine da se uključe i rade na akciji za Ljepše i uređenije Jezero.

:Obavještavaju se stanovnici opštine Jezero da će se u periodu od 15. jula do 01. oktobra 2018. godine pokrenuti projekat "Za ljepše Jezero". Pozivamo Vas da nam se pridružite kako bi naše Jezero izgledalo ljepše.

Za sve vaše prijedloge, ideje, sugestije šta se može, kako i na koji način popraviti stoji vam na raspolaganju naš radni tim opštine. 

"Krenimo od svog dvorišta, kao i prostora ispred naših dvorišta koji se podvodi kao javna površina, te prijedloga i zajedničkih aktivnosti koje su značajne za naše okruženje. Kad nas puno uradi malo, efekat je vidljiv."

Uskoro takođe se počinje sa prijavama za nagradu za najljepše uređeno dvorište, kao i sugestijema šta treba da se uradi.

Za više informacija se možete obratiti Draženu, Luki i Stefanu u prostorijama zgrade opštine Jezero, putem telefona: +387 50 290 053 ili putem maila: opstinajezero@yahoo.com